Ventilatie

  Ja, ik kies voor een gezonder leefklimaat en neem een abonnement op de HR reinigingsservice voor mechanische ventilatie.

  Mijn gegevens :


  Ik kies voor :Abonnement a €99,00,- per jaar (na 2 jaar opzegbaar tenminste 1 kalendermaand voor de verlenging)Abonnement a €9,50,- per maand (na 2 jaar opzegbaar tenminste 1 kalendermaand voor de verlenging)Eenmalige reiniging a € 129,-

  Betaling
  Ja,ik ga akkoord met betaling van €99,- per jaar middels automatische incassoJa, ik ga akkoord met betaling van een maandelijks bedrag (€8,25) middels automatische incasso.Ik ontvang een factuur en maak het bedrag over (+€4,50 administratiekosten)

  Bevestig uw aanmelding waarbij u een abonnement met betaalverplichting afsluit door op de akkoord button te klikken.

  DOOR MECHANISCHE VENTILATIE GEZONDE LUCHT IN HUIS

  De lucht die we inademen is niet altijd even gezond. In veel woningen is de lucht binnen ongezonder dan buiten. Dit is slecht voor de gezondheid. In woningen  met een slecht binnenklimaat is men gemiddeld vaker en daardoor langer ziek. De belangrijkste oorzaken zijn slechte ventilatie en achterstallig onderhoud. Zij veroorzaken vocht en schimmels. Stof en schimmels zetten zich vast aan de wanden van de ventilatiekanalen veroorzaken een slechte luchtkwaliteit in huis. Omdat dit heel geleidelijk gaat, heeft u dit niet in de gaten waarbij dan slechte ventilatie de reden is van de gezondheidsklachten.

  De oplossing is om de lucht in de woning constant te verversen. In veel woningen is daarom een mechanische ventilatie ingebouwd.Een dergelijk ventilatiesysteem raakt vervuild. Om goed te blijven functioneren, moet het daarom onderhouden en regelmatig schoongemaakt worden. Bij HR Montagegroep is het onderhoud en de controle van uw ventilatie in deskundige handen.

  GOEDE VENTILATIE MET EEN VENTILATIESYSTEEM

  Mechanische ventilatie zorgt ervoor dat de lucht in huis voortdurend ververst wordt. Het ventilatiesysteem zuigt 24 uur per dag lucht uit de woning weg. Schone lucht komt dan vanzelf binnen via open ventilatieroosters. Het is belangrijk om dit ventilatiesysteem altijd aan te laten staan en regelmatig te laten reinigen en onderhouden. Zo bent u verzekerd van een goede ventilatie én van een schoon en gezond binnenklimaat. Voor een service abonnement aan uw mechanische ventilatiesysteem kunt u terecht bij HR Montagegroep. Ook behoort een eenmalige reiniging tot de mogelijkheden.

  EENMALIGE REINIGING

  Voor gezonde lucht in huis is het zaak dat uw ventilatiesysteem minimaal ieder 4 jaar grondig wordt schoon gemaakt.

  VENTILATIE ABONNEMENT

  Gezond binnenklimaat zonder omkijken? Kies dan voor een ventilatie-abonnement . Uw ventilatiesysteem wordt iedere 2 jaar grondig schoongemaakt.

  Wist u dat…

  • Uit Europa breed onderzoek blijkt dat 27% van alle Nederlanders de eigen gezondheid onder gemiddeld beoordeelt
  • 49% van hen heeft last van verminderde energie en lusteloosheid
  • 66% vaak last heeft van een zere keel of loopneus
  • In 22% van de gevallen is de oorzaak vocht en in 24% is onvoldoende frisse lucht de oorzaak van de problemen

  Meldt u nu aan en kies ook voor een gezonder leefklimaat.